Jolie sliter med sjalusi

(07.08.2007, sist oppdatert 07.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie liker dårlig at Brad Pitt skal spille mot sin eks-forlovede Gwyneth Paltrow i en kommende film.

Brad Pitt og Gwyneth Paltrow spilte mot hverandre i thrilleren «Seven» (1995) og var en gang Hollywoods heteste par. Nå skal de møtes igjen i filmen «Dirty Tricks» - en film som tar utgangspunkt i Watergate-skandalen. Pitt og Jolie skal spille ekteparet John og Maureen Dean, og filmen skal i produksjon i desember inneværende år.

 

Paltrow er nå godt gift med Coldplay-vokalisten Chris Martin, og de har to barn sammen. Men en tid etter å ha brutt med Pitt, uttalte hun at hun angret på at hun hadde gitt slipp på kjekkasen.

 

Dette skal være grunnen til at Jolie nå frykter at gamle følelser skal blusse opp igjen. En kilde sier til det britiske magasinet Star: - Hun hoppet i taket da hun fikk høre om det. Hun virket helt gal av sjalusi. Hun ville at Brad skulle trekke seg fra prosjektet, men han har gått videre med planene uten hennes velsignelse. Hun tror ikke Paltrow kom ordentlig over Pitt.

 

Pitt og Jolie møttes selv på et filmsett, nærmere bestemt da de spilte inn filmen «Mr. and Mrs. Smith» (2005). Da var Brad Pitt fortsatt gift med Jennifer Aniston. I dag har Pitt og Jolie fire barn sammen, et biologisk barn samt tre adoptivbarn.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.402 sec - 1 pageviews