Jennifer tatoverte Normans navn

(27.06.2011, sist oppdatert 27.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Navnet «Norman» står nå tatovert på innsiden av Jennifer Anistons høyre fot, og er den første blekkpryden som hun våger seg utpå med.

Men det er ingen romanse på gang. Derimot er det Anistons «favorittord», nemlig navnet på hennes kjære hund som døde i mai.

 

Det røpet Jennifer Aniston selv da hun var gjest i programmet «Inside the Actors» før helgen, melder People. Hun ble helt på gråten da hun snakket om Norman, som ble 15 år gammel.

 

Han var en blanding av Welsh corgi og terrier, og fulgte henne trofast i alle år. Aniston, som ikke har hatt så mye hell i kjærlighetslivet etter skilsmissen fra Brad Pitt i 2005, kalte hunden et familiemedlem:

 

- Han er babygutten min. Norman er med meg på alle innspillinger, han bare må være med, sa hun i februar i år. Ifølge Daily Mail skal Aniston også eie en hvit gjeterhund som heter Dolly.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews