Jennifer hater Rachel-frisyren

(19.01.2011, sist oppdatert 19.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

- Magen er ikke min største utfordring. Det er det baken min som er.

Det sier Jennifer Aniston i et intervju med Allure, der hun også poserer halvnaken og i en rosa silkepyjamas sammen med en teddybjørn.

 

Bildene er inspirert av et fotografi fra 1960 av Brigitte Bardot, og Aniston fikk juksepannelugg for anledningen av frisøren Chris McMillan. Han sto også bak frisyren som Jennifer Aniston aldri vil bli sett med igjen, sier hun til bladet.

 

- Jeg elsker Chris, samtidig som han er min banemann. Det var han som laget den fordømte Rachel-frisyren, som ikke er den heldigste for meg. Hvordan skal jeg si det? Det er den styggeste frisyren jeg har sett!, sier Aniston om hårklippen hun hadde i «Venner for livet»-serien.

 

For tiden elsker hun å se på «Ungkaren» på TV, og lar seg fascinere, forteller hun i intervjuet med bladet:

 

- Jeg ble trollbundet av disse jentene. De møtte en fyr, datet ham tre ganger eller så, og så gråter de som om de har mistet sitt livs kjærlighet. Det forstår jeg ikke.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Aniston!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews