Jennifer flink med eks?ene

(10.01.2008, sist oppdatert 10.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Aniston later til å opprettholde nære forhold til sine ekskjærester.

I fjor høst gikk Brad Pitt ut og sa at han hadde «et dypt vennskap» med ekskonen, som han ble skilt fra i 2005. Nå rykker Vince Vaughn ut og sier at han snakker «hele tiden» med Jen, selv om romansen deres har vært over i et år.

 

- Jeg har et flott vennskap med Jennifer. Jeg snakker med henne hele tiden, og har en virkelig ekte tilknytning til Jen. Jeg setter stor pris på henne, og det fortsetter jeg å gjøre, sier Vaughn til bladet Parade.

 

Vince Vaughn og Jennifer Aniston traff hverandre under innspillingen av «The Break-Up» og holdt sammen i litt over et år - til bruddet i desember 2006. Likevel var han med på feiringen av 38-årsdagen hennes i februar i fjor.

 

- Folk dater, og noen ganger så slår det stikk - andre ganger ikke. Vi får bare så mye oppmerksomhet fordi vi er kjente, sier Vaughn til bladet.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews