Jackson-biograf spår brudd for Jolie-Pitt

(03.12.2009, sist oppdatert 03.12.2009) Utskrift  Del på Facebook

Ian Halperin, som kom seg på innsiden av Michael Jacksons nærmeste krets og nærmest forutså popkongens tidlige død, har nå tatt for seg Angelina Jolie og Brad Pitt.

Halperin hevder at parets forhold er så ustabilt at det neppe vil vare de neste to årene.

 

I boken «Brangelina: The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie» tar han for seg alt fra Angelinas forhold til dop, depresjoner og angivelig incestuøse forhold til sin bror; noe som ble feiet under teppet da hun kjapt giftet seg med Billy Bob Thornton.

 

Den undersøkende journalisten og forfatteren, som har spesialisert seg på uautoriserte kjendisbiografier, hevder også at Brad Pitt var utro med Angelina mot sin daværende kone Jennifer Aniston - selv om Pitt har hevdet det er løgn. Halperin oppgir kilder innen filmteamet som jobbet med Pitt og Jolie på «Mr Mrs. Smith», filmen der de to møttes.

 

- De sa det var fyrverkeri mellom dem fra dag en. Jeg tror Angie hadde planlagt å kapre Brad, hun visste at han var den mest attraktive mannen i Hollywood, sier Halperin til AOLs nettsted PopEater.

 

Halperin sier han har over 900 kilder som har bistått, og er så sikker på påstandene i sin nye biografi at han er «villig til å sove naken på Times Square dersom noen kan bevise at han tar feil». Tidligere har han også skrevet biografier om Kurt Cobain og Céline Dion.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.653 sec - 1 pageviews