Ikke brudd, men forlovelse for Zellweger?

(11.11.2009, sist oppdatert 11.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Ryktebørsen summer i USA. For nå skal det istedenfor brudd mellom Renée Zellweger og kjæresten Bradley Cooper være snakk om snarlig forlovelse.

- De mener alvor. Så snart moren hans gir klarsignal, vil han fri, hevder en kilde til avisen New York Daily News.

 

40 år gamle Zellweger og 34 år gamle Cooper, kjent fra «The Hangover» og TV-serien «Nip/Tuck», har ikke engang bekreftet at de er et par, men er blitt fotografert i kjærlige situasjoner på ferie i Spania.

 

Begge har vært gift før, Renee med countrysangeren Kenny Chesney og Bradley med smårolleskuespilleren Jennifer Esposito. Begge giftermålene tok en brå slutt etter fire måneder - så noe har de til felles, skriver avisen.

 

Begge er blitt romantisk koblet til en rekke kjendiser: Zellweger blant annet til Jim Carrey, George Clooney og Jack White, mens Cooper skal ha hatt et godt øye til både Cameron Diaz og Jennifer Aniston.

 

Zellweger og Cooper spilte mot hverandre i skrekkfilmen «Case 39» som snart har premiere, etter at premieren er blitt utsatt i halvannet år.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews