Identifiserer seg med Jennifer Aniston

(13.12.2006, sist oppdatert 13.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Trekantforholdet mellom lykkelige Brad Pitt, Angelina Jolie og Jennifer Aniston fortsetter å fascinere - halvannet år etter at Brad valgte Angelina og forlot Jennifer.

Nå rykker den amerikanske feministen Camille Paglia ut med sin forklaring, og trekker Elizabeth Taylor inn i det hele.

 

Hun tror at svært mange hvite, unge middelklassekvinner identifiserer seg med Jennifer Aniston og «hennes offentlige ydmykelse og romantiske martyrdom».

 

- Hun ble forlatt av en svært attraktiv, guttaktig utseende ung mann som ikke lot seg stoppe, ser engleaktig ut, men som i realiteten er en forræder, sier Paglia til Us.

 

Hun minner om at vi har sett tilsvarende kjærlighetstriangler før. Som da Elizabeth Taylor og Eddie Fisher falt for hverandre, mens Fishers kone Debbie Reynolds ble stående alene igjen.

 

- Der har du den snille jenta som ønsker å holde fast ved mannen sin, men mister ham til en egensindig, omflakkende brunette med trollkvinnetiltrekning og en seksualitet i grenseland.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews