Feiret jul sammen

(30.12.2010, sist oppdatert 30.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Courtney Cox og Jennifer Aniston feiret jul sammen i år.

De to har vært bestevenninner siden de spilte sammen i «Friends», og Aniston var derfor et naturlig valg for nyseparerte Cox som selskap under høytiden. Hennes datter Coco var også med på julefeiringen.

 

«Cougar Town»-stjernen har fått mye trøst av single Aniston etter ekteskapet hennes med David Arquette sprakk. - Både Jen og Courtney er slitne etter et langt år. De feiret jul sammen og fokuserte mest på å gjøre det hyggelig for Coco, fortalte en kilde til People.

 

Arquette og Cox har så langt greid å bevare vennskapet, men det er tvilsomt om de greier å redde ekteskapet. Det har gått veldig innpå Arquette. - Han er skikkelig deprimert. En stund virket det som de ville bli sammen igjen, men det blir nok antakelig ikke noe av nå, og David synes det er fryktelig tøft, sier kilden.

 

Cox på sin side bedyrer at de to alltid vil sette datteren først. - Vi kommer alltid til å ha et nært forhold, støtte hverandre og være gode foreldre for Coco. Det er det viktigste, har hun uttalt.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Aniston!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews