Cox og Arquette topper kjendisparliste

(01.08.2007, sist oppdatert 01.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Courteney Cox (43) og David Arquette (35) er blitt kåret til det kjendisparet som har størst mulighet for å holde sammen.

De to, som giftet seg for åtte år siden og har den tre år gamle datteren Coco sammen, fikk hele 59 prosent av stemmene i populærkulturundersøkelsen til det amerikanske magasinet Parade.

 

Sangerne og skuespillerne Jennifer Lopez og Marc Anthony, som giftet seg i 2004, kom på 2. plass med 16 prosent. På plassen under fulgte Nick Lachey og hans TV-vertinnekjæreste Vanessa Minnillo med 9 prosent, mens ekteparet Tom Cruise og Katie Holmes fikk 8 prosent og havnet på 4. plass.

 

Til tross for topplasseringen, er ikke alt rosenrødt for Cox og Arquette. I fjor innrømmet Cox at hun hadde kontaktet en samlivsrådgiver for å redde ekteskapet som var inne i en særdeles turbulent fase.

 

Nylig tok paret farvel med sitt hjem i Malibu som er til salgs for den nette sum av 33,5 millioner dollar eller noe sånt som 194 millioner kroner. For å feire avskjeden, inviterte de sist helg en rekke av sine kjendisvenner til brunsj.

 

Blant dem som kom for å få seg en matbit og noe i glasset, var Courteneys tidligere «Friends»-kollega Jennifer Aniston, George Clooney og «Borat»-stjernen Sacha Baron Cohen og hans gravide forlovede Isla Fisher.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews