Cox i ekteskapskrise

(23.04.2007, sist oppdatert 23.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Etter syv år som ektefeller, har Courteney Cox og David Arquette begynt å gå til parterapi.

Det var David Arquette som nylig slapp bomben om at det paret i Hollywood som tilsynelatende fungerer best, også har sitt å stri med. - Ja, vi går til terapi, avslørte han nylig i et intervju ifølge Sunday Express.

 

Cox? gode venninne og kollega fra «Venner for livet», Jennifer Aniston, skal være en sterk pådriver til at paret har oppsøkt hjelp. Kvinnen som skilte seg fra Brad Pitt i 2005, mener de må gjøre alt for å redde ekteskapet.

 

Hun skal ha satt seg ned med paret og fortalt dem at livet som singel ikke er noe å trakte etter, og at de er så heldige som har hverandre at de må gjøre alt for å redde ekteskapet. Kilder hevder hun har fortalt dem at de er som skapt for hverandre, og at dersom de bryter vil hun miste troen på kjærligheten. - Dersom det ikke fungerer for dere, fungerer det ikke for noen, skal hun ha sagt.

 

Cox nye serie «Dirt» har hatt problemer med å slå igjennom. Også her har Aniston trådt støttende til. I det avsnittet der Aniston medvirker, økte seertallet med 34 prosent.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews