Brad Pitt sliter

(08.02.2007, sist oppdatert 08.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

En 40-årskrise skal ha vært årsaken til bruddet mellom Brad Pitt og Jennifer Aniston. Nå er den tilbake, melder skandaleavisen National Enquirer.

Den ikke alltid helt etterrettelige amerikanske avisen skriver at filmstjernen vil forlate Angelina Jolie. Pitt skal ifølge kilder være både utslitt og desperat etter frihet og ro.

 

- Jeg klarer ikke dette mer. Jeg vil være fri, skal han ha uttalt til noen kamerater.

 

Pitt har i løpet av få dagers mellomrom fått åpne raserianfall mot paparazzifotografer, og nå frykter mange i den populære skuespillerens krets at han er på sammenbruddets rand, skriver avisen. Det skal være påkjenningen med tre barn og en krevende filmkarriere som har fått det til å tære på Pitts krefter.

 

Og presset rundt den berømte familien har økt etter at Angelina Jolies mor døde av kreft for få dager siden. Nærgående fotografer har ikke latt henne i fred etterpå.

 

Samtidig sliter Jolie med ekstrem sjalusi i forhold til Pitts ekskone, Jennifer Aniston, hevder en kilde.

 

Pitts talsperson avviser imidlertid at ekteskapet er på gyngende grunn. Samtidig oppmuntrer skuespillerens venner ham til å oppsøkte terapi, hevder National Enquirer videre.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews