Brad Pitt: - Jeg var ikke utro

(08.01.2009, sist oppdatert 08.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt tar bladet fra munnen og aviser at han innledet et forhold til Angelina Jolie mens han fortsatt var gift med Jennifer Aniston.

Brad Pitt møtte Angelina Jolie på settet til filmen «Mr. & Mrs. Smith» i 2005. Kort tid etter skilte han seg fra Aniston, og slo seg i hop med Jolie.

 

Jolie har innrømmet til et ukeblad at søt musikk oppsto allerede på filmsettet. Og dette fikk det til å koke over for Aniston. Nylig sa hun til amerikanske Vouge: - De tingene Jolie sa, om at hun ikke kunne vente med å komme seg på jobb, var virkelig lite realt.

 

Men Pitt forsikrer nå at han og Jolie «holdt sin sti ren». Han sier til magasinet W: - Det folk må forstå er at vi spilte inn scener til «Mr. & Mrs. Smith» i et helt år. Vi jobbet fortsatt med filmen etter at jeg og Jen splittet opp. Men det betyr ikke at det umiddelbart ble et forhold. Det var ikke noe hemmelig affære mellom oss.

 

- Jeg er stolt over måten jeg håndterte det hele på. Det var respektfullt. Og hør her, Jen er ei søt jente. Jeg tror hun ble dratt i gang på dette. Det ble en ny runde der det liksom var Angie versus Jen, men det hele var en medieskapt konflikt, forsikrer han videre.

 

Han sier at han fortsatt holder kontakt med eksen. - Vi hører fra hverandre nå og da. Hun var en stor del av mitt liv, og jeg av hennes.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere08.01.2009 12:38
sjempebra, bradd! utro er dårlig.

miememe
11.01.2009 02:57
jennifer var stygg uansett...han passer bedre med angelina....de burde ha hocked opp for leeenge siden!

Camilla
12.01.2009 11:17
Hva er det du sier?!! Man dømmer IKKE etter utseendet!! Fy faen, jeg blir så jævla forbanna når folk dømmer etter utseendet og ikke etter personligheten!! Jeg håper at DU "miememe" opplever det Jennifer gjorde, så du kan føle det hun følte! Fy faen! Jeg hater folk som dømmer etter utseendet! Jeg håper du får lide for de ordene som du har sagt mot Jennifer Aniston!!

Sara
12.01.2009 18:17
Heelt enig!

vvv
13.01.2009 14:07
helt enig her å!!! du er en dust miememe

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews