Blir neppe venner for livet med Jolie

(22.12.2006, sist oppdatert 22.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Nylig uttalte Angelina Jolie at hun gjerne skulle snakket med Jennifer Aniston om hvordan kjærlighetshistorien mellom henne og Pitt egentlig startet.

Det er ikke Jennifer Aniston det minste interessert i.

 

Ekteparet Pitt / Aniston opplyste i begynnelsen av januar 2005 at de hadde tatt ut separasjon etter fem års ekteskap. Pitt holdt lav profil noen måneder, men ble likevel hyppig fotografert og observert sammen med sin partner fra filmen «Mr. & Mrs. Smith» - Angelina Jolie.

 

Snart ble det rapportert at hennes adoptivsønn Maddox hadde begynt å omtale Pitt som «pappa». Samme sommer adopterte Jolie datteren Zahara fra Etiopia, og i januar 2006 ble det kjent at paret ventet et biologisk barn. Datteren Shiloh ble født i mai, og før den tid hadde Pitt adoptert Jolies øvrige barn.

 

Men Angelina Jolie vil ikke ha på seg at hun stjal Pitt fra Aniston. Hun uttalte nylig til magasinet Vogue at hun ønsker å snakke ut med Jennifer Aniston om det brå partnerbytte Pitt gjorde. Jolie understreker i intervjuet at hun ikke innledet noe forhold til filmkjekkasen mens han fortsatt var gift. Det tror ikke Aniston noe på.

 

- Jennifer er opprørt over at Angelina nevner hennes navn og planlegger et forsoningsmøte. Jennifer ser Angelina som kvinnen som stjal hennes ektemake. Angelina visste at Brad var en gift mann da de spilte inn «Mr. & Mrs. Smith», sier en venn av Aniston til tabloiden National Enquirer.

 

Angelina Jolie har hevdet at hun og Pitt bare var venner under filminnspillingen, men at et forhold var uunngåelig og skjebnebestemt.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews