Aniston vil ikke være alene

(16.12.2008, sist oppdatert 16.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Aniston vil ikke promotere sin nye film alene, mens Brad Pitt sprader rundt med Angelina Jolie på armen.

Brad Pitt og Jennifer Anistons nye filmer får premiere samme dag. Filmene heter henholdsvis «Den fantastiske historien om Benjamin Button», og «Marley and Me», og begge har premiere i USA 25. desember. En kilde sier til New York Post-spalten Page Six at Jennifer Anistons største frykt er å vandre rundt alene på premierer, mens Brad Pitt sprer glans med Angelina Jolie ved sin side.

 

Da det en kort periode tidligere i år var slutt mellom Aniston og Mayer, var faktisk staben hennes på jakt etter passende kandidater som kunne følge henne rundt på røde løpere, hevder sladrespalten videre. Kilden sier:

 

- Hun ville ikke føle seg sårbar og alene på sin premiere, mens Brad Pitt geleider Angelina Jolie rundt på premierer på «Den fantastiske historien om Benjamin Button». En venn av agenten hennes ringte rundt til unge passende menn, i et forsøk på å finne en premieredate til henne.

 

Nå har det da til alt hell ordnet seg med Aniston og Mayer, men til magasinet GQ innrømmer Aniston at hun ikke visste stort om musikeren da hun møtte ham første gang. Hun sier: - Helt ærlig, jeg visste ikke stort om ham da jeg møtte ham. Jeg hadde hørt en låt men hadde ingen idé om hvilken ekstraordinær musiker han er.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews