Aniston vil ha modig mann

(10.09.2009, sist oppdatert 10.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

Få får så mye oppmerksomhet for privatlivet sitt, som Jennifer Aniston. Og nå forteller hun hvorfor kjærlighetslivet ikke tar av etter bruddet med Brad Pitt.

Det skyldes at de mennene hun har vært koblet til i senere tid, er feige.

 

- Den som er tilstrekkelig modig kan ta kontakt, sier stjernen spøkefullt i møte med svenske Aftonbladet.

 

Aniston har i den senere tid blitt koblet til skuespillerkolleger som Bradley Cooper og Gerard Butler, men hun sier at ingen har noe med hvem hun treffer. Men livet som 40-åring, snakker hun gjerne om.

 

- Det føles vidunderlig. Tenk om 30 hadde vært like bra! Da kunne jeg kost meg mer, mener hun. Og sier følgende om oppslagene som vil ha det til at hun er ulykkelig og ensom: - Jeg har en bra jobb, en flott familie og mange venner. Jeg har god helse og får gjøre det jeg vil.

 

I den nye filmen «Love Happens» spiller hun mot Aaron Eckhart, og handlingen kretser rundt et tilfeldig møte som utvikler seg til noe mer. - Jeg tror ikke man kan planlegge kjærligheten. Man må bare være villig til å ta det som det kommer. Men det hjelper å vite hva man vil ha ut av et forhold, slår hun fast. Og tilkjennegir at hun er opptatt av lojalitet og ærlighet.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.191 sec - 1 pageviews