- Aniston vil forføre Pattinson

(29.11.2010, sist oppdatert 29.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Aniston (41) har blinket seg ut Robert Pattinson (24) som sin nye «toyboy». På film.

Det er Daily Star som skriver om Anistons nye drømmeprosjekt: en nyversjon av klassikeren «Manndomsprøven». Og som motspiller ønsker hun seg ingen ringere enn Robert Pattinson, dersom vi skal tro den britiske tabloiden.

 

Aniston har lyst til å få fart på planene om en nyinnspilling av Dustin Hoffman-klassikeren «Manndomsprøven» fra 1967. Dette skal, dersom påstandene til Daily Mail holder vann, være fordi hun ønsker seg en mangefasettert kvinnelig hovedrolle med litt flere lag enn de kvinnelige rollene vi vanligvis har sett henne i.

 

I originalversjonen forførere Anne Bancrofts karakter Mrs. Robinson Dustin Hoffmans karakter, Benjamin Barddock.

 

Og nå skal det altså være Aniston som drømmer om å forføre en yngre mann på film, og på ønskelisten står altså «Twilight»-kjekkasen Robert Pattinson - melder tabloiden.

 

Det har versert planer om en moderne versjon av kultfilmen i lengre tid. Så gjenstår det å se om rollene tilfaller Aniston og Pattinson.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews