Aniston og Stewart lo av date

(24.08.2010, sist oppdatert 24.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Før Brad Pitt, Vince Vaughn og John Meyer hadde Jennifer Aniston et kort intermesso med talkshowverten Jon Stewart.

Da skuespilleren Jennifer Aniston besøkte The Daily Show torsdag kveld, minnet han henne på at de hadde inntatt et romantisk italiensk måltid sammen i New York for mer enn et tiår siden.

 

Men hva de to minnes fra denne kvelden, viste seg å være svært ulike ting.

 

Stewart sa følgende om møtet: - Jeg spurte deg om alt mulig. Og det var fantastisk. Jeg husker du tok med deg så mange venner. Og jeg husker at jeg tenkte: «Hun er så spent på å dra på date med meg at hun tar med seg alle vennene sine».

 

Men Aniston husket ting litt annerledes: - Dersom jeg husker riktig så var det mer slik at en gruppe folk skulle ut - og du hang deg på.

 

Uansett hvordan de to minnes møtet, så innrømmet Stewart at han fortsatt er svak for Aniston: - Du var skjønn da. Og du er fortsatt skjønn, kvitterte han.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.202 sec - 1 pageviews