Aniston og Mayer på date

(02.05.2008, sist oppdatert 02.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Amerikanske og britiske sladrespalter vil ha det til at skuespilleren Jennifer Aniston dater musikeren Johan Mayer, som tidligere var sammen med Jessica Simpson.

Aniston og Mayer skal ha tilbrakt forrige helg sammen i Miami, skriver den britiske tabloidavisen The Sun.

 

Vitner forteller avisen at de observerte Aniston (39) på en romantisk middag med Mayer (30). Singer songwriteren skal ha bodd på samme hotell som henne, Mandarin Oriental, i Miami. Aniston befinner seg her for tiden, for å spille inn filmen «Marley & Me», sammen med blant andre Owen Wilson.

 

- Han holdt henne i hånden under den intime middagen, hevder kilden videre til The Sun.

 

Aniston var tidligere gift med Brad Pitt, men paret skilte lag i 2005. Siden har hun blant annet vært koblet til den britiske modellen Paul Sculfor. Mayer på sin side har et godt øye til skuespillere, og har tidligere vært koblet til Cameron Diaz, Jennifer Love Hewitt og Jessica Simpson.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews