Aniston med stikk til Jolie

(12.11.2008, sist oppdatert 12.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

For første gang i et intervju røper Jennifer Aniston hva hun føler for Angelina Jolie.

Aniston og Brad Pitt gikk hver til sitt i 2005 og «Venner for livet»-stjernen har hele tiden vært taus om hva hun føler overfor kvinnen som nå er gift med Hollywood-kjekkasen.

 

Aniston var gift med Pitt i tre år. Men under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith», der Brad Pitt og Angelina Jolie spilte mot hverandre, kom ryktene om ekteskapsproblemer.

 

Så kom ryktene om en romanse mellom Pitt og Jolie - noe begge benektet. Men da skilsmissen fra Aniston var et faktum, gikk det ikke lang tid før det ble bekreftet at Hollywood hadde et nytt superpar.

 

I et intervju med amerikanske Vogue, kommer Aniston for første gang med et lite stikk til dama Pitt nå er gift med, og som han har ikke mindre enn seks barn med.

 

- Det Angelina gjorde var veldig lite realt, sier hun.

 

- Dette intervjuet viser at Jennifer ikke lenger er redd for Angelina. Det er veldig viktig, sier en kilde nær Aniston til den britiske avisen The Sun.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.187 sec - 1 pageviews