- Aniston inviterer Pitts mor til bryllup

(16.10.2012, sist oppdatert 16.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den tidligere «Friends»-stjernen Jennifer Aniston skilte seg fra Brad Pitt i 2005, etter at sistnevnte møtte Angelina Jolie på et filmsett.

Det tok lang tid før Aniston fant kjærligheten igjen, men nå er det angivelig snart duket for bryllup med skuespilleren Justin Theroux, som hun forlovet seg med i august, melder The Sun.

 

Kilder mener Aniston fortsatt har kontakt med Pitt-opphavet, og at hun - etter at hun brøt kontakten med sin egen mor - er spesielt knyttet til Brad Pitts mor, Jane. Kilden sier:

 

- Jennifer vil ha Jane der. Hun er mer knyttet til henne enn sin egen mor Nancy, og hun føler at det er riktig å invitere henne.

 

Kilden fortsetter: - Jane er begeistret nå når Jennifer har funnet lykken igjen. Hun har alltid stilt opp i telefonen og personlig for å støtte henne de siste sju årene. Hun vil ikke gå glipp av Jennifers bryllup for noe i verden.

 

Rykter vil ha det til at bryllupet skal stå i New Mexico, på Julia Roberts ranch. En kilde sier: - Jen har forelsket seg i stedet, det har en veldig avslappet atmosfære som passer både henne og Justin perfekt.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews