Aniston innrømmer: - Har brukt Botox

(16.12.2011, sist oppdatert 16.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Aniston er ikke snauere enn at hun innrømmer botoxbruk, men hun mener det ikke er noe for henne.

42 år gamle Aniston er berømt for sitt gode ytre, og i Hollywood går man til yttergrensene for å beholde et ungdommelig utseende.

 

Skuespilleren sier i et nytt intervju med magasinet InStyle at hun absolutt har forsøkt noen triks, i jakten på evig ungdom. Hun sier:

 

- Folk tror nok at jeg benytter meg mye av Botox, noe jeg ikke gjør. Jeg sier ikke at jeg aldri har forsøkt, men jeg følte meg ute på glattisen. Sånne skjønnhetstriks tar seg latterlig ut på meg.

 

Hun sier videre: - Men jeg har begynt å få leverflekker på huden. Slike ting begynner å poppe fram. Selv teksturen på huden er i forandring. Så nå har jeg debutert med solfaktor 60 på stranda, ler hun.

 

Aniston, som stadig havner på lister over verdens flotteste kvinner, innrømmer at hun ikke alltid har vært fornøyd med sitt utseende. Hun sier: - Jeg var en lubben tenåring. Moren min var modell, og alt handlet om utseende, så jeg gjorde opprør ved å gå for goth. Det tok meg år å skrelle meg tilbake som en løk, å komme til et punkt der jeg sluttet å bruke sminke som en maske og være fornøyd med den jeg er.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Aniston!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews