Aniston gjenforenet med sin mor

(13.11.2008, sist oppdatert 13.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

I lange og mange år har stemningen vært iskald mellom Jennifer Aniston og moren hennes, Nancy Dow.

Striden tilspisset seg da «Venner for livet»-stjernens mor slapp boka «From Mother and Daughter to Friends: A Memoir» i 1999. Aniston var imot bokutgivelsen, og kuttet all kontakt da boka likevel ble utgitt. Moren ble blant annet ikke invitert i bryllupet til Aniston og Brad Pitt i 2000.

 

Aniston har også snakket om at hennes mor, som arbeidet som skuespiller og modell da Aniston vokste opp, var lite til stede for henne i oppveksten. Hun har også ifølge nettstedet cinema.com uttalt: - Kanskje jeg kunne sett hvor vakker hun var, dersom hun ikke alltid påpekte hvor lite vakker jeg var.

 

Men etter bruddet med Brad Pitt i 2005 skal Aniston ha strukket ut en hånd til moren, og nå sier hun til magasinet Vouge: - Hun har forandret seg. Hun har blitt mer ydmyk med årene. Hun forelsket seg. I en alder av 73 år!

 

Skuespilleren forteller videre at hun ofte bruker erfaringen fra det vanskelige mor-datter-forholdet som skuespiller. Og dersom hun trenger å hente fram raseri, gjør hun følgende: - Det er morsomt. Jeg bare hermer etter min mor. Den kvinnen, når hun blir sint, det er skremmende... Jeg tror aldri jeg kan bli så sint i det virkelige liv.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.215 sec - 1 pageviews