Aniston avviser Pitt-møter

(12.06.2009, sist oppdatert 12.06.2009) Utskrift  Del på Facebook

Etter påstander om hemmelige møter mellom eksparet Jennifer Aniston og Brad Pitt, tar nå førstnevnte bladet fra munnen.

Aniston og Pitt har ikke hatt noe hemmelig møte på et hotell i New York, sier en talsperson for Gramercy Park Hotel - der møtet angivelig skal ha funnet sted - til Usmagazine.com.

 

Det var magasinet Star som skrev om et nylig møte mellom eksektefellene i New York, og magasinet siterte en anonym sjåfør som visst nok skulle ha kjørt Aniston til hotellet. Magasinet mente å ha dekning for å påstå at de to celebritetene hadde tilbrakt to timer sammen, og at de var veldig opptatt av at ingen skulle se dem.

 

Også Anistons egen talsperson avkrefter det hele. Talspersonen framholder at også det angivelige møtet mellom dem 23. april, hvor de skulle ha kjørt rundt i en bil sammen i New Yorks gater, bare er oppspinn.

 

Sladrepressen fortsetter å skrive at Aniston aldri kommer helt over Pitt, etter at han forlot henne til fordel for Angelina Jolie i 2005 - som han nå har ikke mindre enn seks barn med. Aniston selv har imidlertid gjentatte ganger sagt at hun har gått videre. Da hun besøkte Oprah Winfreys show i fjor, uttalte hun at det føltes som om forholdet med Pitt hadde funnet sted for 100 år siden.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews