Aniston advares mot sin nye kjæreste

(13.06.2007, sist oppdatert 13.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Det er ikke alle som er like glade for at Jennifer Aniston har funnet seg ny kjæreste. Brad Pitt sies å være en av skeptikerne.

Den tabloide verdenspressen saumfarer nå fortiden til Jennifer Anistons nye kjæreste, Paul Sculfor, for å se om han har riper i lakken. Det er blitt slått fast en rekke ting, som ikke nødvendigvis avskrekker Jennifer Aniston: Han skal være en svært god venn av Victoria Beckham, biseksuell - og flink til å skryte.

 

Det som kanskje faller «Venner for livet»-stjernen tyngst for brystet, er at han skal ha hengt mye i kretsen rundt Kate Moss, og nytt de samme rusmidlene som den skandaleforfulgte supermodellen. Flere peker også på at han er en utpreget skrytepave og en notorisk skjørtejeger.

 

- Jeg har ikke akkurat hatt noen problemer med å skaffe meg jenter, skal han ha uttalt til Now Magazine.

 

Ifølge Star Magazine skal Jennifer Anistons eksmann - Brad Pitt - ha ringt henne opp og rådet henne til å slå opp. - Han er ikke god nok for deg, skal han ha sagt.

 

Men flere sladrenettsteder spekulerer i om telefonoppringningen er et utslag av sjalusi. De fleste som har skrevet om den nye romansen, peker på den slående likheten mellom Pitt og Sculfor. Og mange mener Sculfor er en enda vakrere og atskillig yngre kopi av filmstjernen.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


..
13.06.2007 15:45
Jeg hater Angelina Jolie. Bratt Pitt og Jennifer Aniston hører sammen Smile :-\)

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.230 sec - 1 pageviews