Angelinas hemmelige bryllup

(30.05.2007, sist oppdatert 30.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie skal i all hemmelighet planlegge bryllup med sin kjære Brad Pitt.

Skuespilleren, som har vært gift to ganger før, skal ha gitt Brad sitt ja, og legger opp til en fest som vil overgå Pitts feiringen til 1 millioner dollar med Jennifer Aniston i 2000.

 

- Det er innlysende hvorfor Angelina ikke har villet gifte seg for en tredje gang. Brad har insistert og hun har nå gitt etter, men hun vil at dagen virkelig skal bli minneverdig. Ikke slik at det skal bli noe overdådig, det er ikke stilen hennes, men det vil likevel bli en begivenhet Hollywood ikke vil glemme, sier i en kilde til magasinet Grazia.

 

Jolie skal planlegge en fest for barna om dagen med klovner, ballonger og flammeslukere og en skikkelig fest for de voksne om kvelden.

 

Festen vil trolig finne sted i løpet av høsten og de som blir invitert vil ikke få servert hummer slik som gjestene i bryllupet til Pitt og Aniston for sju år siden, men en spesiell rett laget av en kjendiskokk valgt ut av Jolie.

 

Brad Pitt var fortsatt gift med Jennifer da han møtte Angelina under innspillingen av actionfilmen «Mr. & Mrs. Smith».

 

Angelina har vært gift med skuespillerne Jonny Lee Miller og Billy Bob Thornton.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews