Angelina gjør som Elizabeth Taylor

(14.06.2010, sist oppdatert 14.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Når Angelina Jolie tar fatt på rollen som Kleopatra, gjør hun angivelig som Elizabeth Taylor - og spiller mot sitt livs store kjærlighet.

Ifølge Daily Mail skal nemlig Brad Pitt være aktuell i rollen som Marcus Antonius, Kleopatras elsker.

 

Riktignok var det først på filmsettet til 1963-utgaven av «Kleopatra» at Elizabeth Taylor og Richard Burton falt for hverandre - i den grad at regissøren ikke klarte å få dem til å holde opp med å kysse selv lenge etter at opptaket var i boks.

 

Begge var gift på hver sin kant, men skilte seg raskt og ble gift i 1964. Forholdet var hele tiden stormfullt og alltid i medienes søkelys, endte i skilsmisse ti år senere - og nytt ekteskap i 1975.

 

Også forholdet mellom Angelina Jolie og Brad Pitt, som begynte under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith» i 2005 - og førte til Pitts skilsmisse fra Jennifer Aniston, har vært stormfullt.

 

Men ifølge Vanity Fair, som omtaler den nye Taylor/Burton-biografien «Furious Love: Elizabeth Taylor, Richard Burton, and the Marriage of the Century», blekner Jolie/Pitt-forholdet i forhold til deres legendariske forgjengere - som ble fordømt både av Vatikanet og den amerikanske kongressen.

 

Forfatterne Sam Kashner og Nancy Schoenberger har fått lov av Elizabeth Taylor til å trykke en rekke private brev som Richard Burton skrev til henne. Det siste av dem, som Burton skrev rett før sin brå død i 1984 bare 58 år gammel, er hennes kjæreste eiendel - og hun har det liggende på nattbordet.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews