Utdrikningslag for Jay-Z

(04.04.2008, sist oppdatert 04.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Ryktene flyr om at Jay-Z og Beyoncé Knowles akter å slå sine pjalter sammen, og blir ikke svakere av at Jay-Z skal ha holdt utdrikningslag på onsdag.

Det var etter en konsert i Toronto samme dag at musikkmogulen festet med venner og en horde med skjønne kvinner på utestedet Lobby. Selv om det tilsynelatende så ut som en vanlig og uoffisiell etterfest etter konserten, sier en kilde til People:

 

- Det så ut som et utdrikningslag fordi dørene raskt stengte for alle andre enn de inviterte gjestene. Jay-Z smilte og var glad og snakket med alle rundt seg.

 

Han og Beyoncé skal ha skaffet seg ekteskapslisens i New York, og den har en gyldighet på 60 dager. Torsdag skrev supersladrestedet PerezHilton.com at paret skal gifte seg denne helgen, men ingen av partene har kommet med noen offisiell uttalelse - slik at ryktebørsen fortsetter å summe.

(©NTB)

 


Les alt om Jay-Z!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.192 sec - 1 pageviews