Usher gifter seg til helgen

(25.07.2007, sist oppdatert 25.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Usher (28) skal gifte seg til helgen, og på gjestelisten står Beyoncé og Jay-Z. Men moren hans, som har vært sentral som manager og hjelper for sønnen i hans karriere, skal ikke være invitert.

Ushers mor, Jonetta Patton, kommer nemlig ikke overens med sønnens gravide forlovede, Tameka Foster (38), melder bladet OK!

 

I mai ble det kjent at Tameka Foster sørget for å få Usher til å si opp moren som sin manager. Det var nok et takk for sist: Patton sørget nemlig i sin tid for at Foster fikk fyken som Ushers stylist.

 

I stedet stunder det nå til bryllup mellom Tameka Foster, som har tre barn fra før av, og den ti år yngre Usher. De to venter barn sammen, og en kilde sier til OK! at bryllupet skjer «heller før enn senere fordi de ønsker å gifte seg før Tameka får barnet».

 

Bryllupet skal stå i Hamptons utenfor New York, og bryllupsgjestene ble invitert pr. telefon istedenfor post for å holde det så hemmelig man klarte.

(©NTB)

 


Les alt om Jay-Z!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews