The Game trenger en krangel

(15.08.2008, sist oppdatert 15.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

De siste par årene har det var gnisninger mellom The Game og Jay-Z. Det har vært rolig en stund, men nå våkner The Game fra dvalen.

Jay-Z gikk tidlig ut og sa at han ikke hadde noen ting imot The Game. Dette fikk The Game til å offentlig henge ham ut, så vel som Memphis Bleek, Beanie Sigel og plateselskapet til Jay-Z, Roc-A-Fella.

 

Siste nytt er at The Game har latt seg intervjue av en plateprater som heter Chino på radiostasjonen KDUK. Jay-Z har tidligere sagt at han ikke ville svare på angrepene til The Game, og heller vente til han begikk selvmord. Hvordan reagerte The Game på det?

 

- Jeg er for respektløs for Jay-Z, jeg går for hardt til verks. Jeg angriper bestemora di, ungene og kjæresten din, det blir stygt og jeg bryr meg ikke. Jeg har hele vestkysten bak meg. De snur ryggen til den jeg snur ryggen til, sier The Game.

 

En helt grei liten tirade, men det holder ikke det samme nivået som skitkastingen som foregikk mellom Jay-Z og Nas for noen år siden. Dessuten så avslører The Game mot slutten av intervjuet hva som ligger bak uttalelsene.

 

- Jay, jeg kommer til å gjøre deg sint nok til at du må si noe om meg. Jeg trenger at han gjør det, jeg har et nytt album på vei ut, hjelp meg.

(©NTB)

 


Les alt om Jay-Z!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews