Superstjerner på campingferie

(06.06.2012, sist oppdatert 06.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Superstjerner på campingferie. Foto: © Janet Mayer / PRPhotos.com
Det er vel grunn til å tro at campingbilen er av det bedre slaget, når Gwyneth Paltrow og mannen Chris Martin drar på ferie med Beyonce og Jay-Z. Foto: © Janet Mayer / PRPhotos.com
Også superstjerner kan verdsette en god campingferie. I sommer legger Jay-Z, Beyonce, Chris Martin og Gwyneth Paltrow ut på veien i campingbil.

De to stjerneparene skal pakke campingbilen og reise på ferie i Florida når Coldplay-vokalist Chris Martin og Jay-Z har gjort unna sommerens konserter, ifølge The Sun.

 

- Både Chris og Jay har hatt intense verdensturneer og trenger virkelig en pause. Gwyneth og Beyonce synes en utflukt der de drar ut i naturen i en fin campingbil er en ideell måte å komme seg litt vekk på, sier en kilde til avisen.

 

Med på turen, som ifølge kilden skal legges til Florida, er selvfølgelig også barna. Martin og Paltrow har barna Apple og Moses, og Jay-Z og Beyonce har datteren Blue Ivy.

 

- Det blir nøktern, men akkurat det de trenger for å få hatt litt kvalitetstid sammen, sier kilden.

(©NTB)

 


Les alt om Gwyneth Paltrow og Jay-Z!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.022 sec - 1 pageviews