Rapperen RZA tar ansvar for farskap

(15.06.2012, sist oppdatert 15.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Rapperen RZA tar ansvar for farskap. Foto: © Albert L. Ortega / PR Photos
Slik ser et farsforbilde ut: Rapperen RZA skal hjelpe kriminelle farskapskandidater. Foto: © Albert L. Ortega / PR Photos
RZA, kjent fra Wu Tang Clan, tar ansvar for å være en ansvarlig far.

Det er iallfall tema når han på den amerikanske farsdagen tilbringer tiden på en ungdomsanstalt på en workshop for å lære unge, kriminelle gutter om farsrollen.

 

- Han vil utdanne de unge mennene om deres roller, ansvar og forventningene som stilles dem som fedre når de slipper ut, opplyser en talsmann for prøvetidsdirektoratet i Los Angeles til Tmz.com.

 

Robert Fitzgerald Diggs (42), som han egentlig heter, har selv fire barn og rykket før jul ut med gode råd til den da blivende far Jay-Z. Til nettstedet XXL uttalte han blant annet:

 

- Vi vokste opp uten fedre. Jeg er ganske sikker på at han var i samme situasjon som meg, med fraværende far. Så vi vendte oss mot gaten, mot musikken og andre ting for å finne en far. Vær der, forstår du hva jeg mener? For en far er en som fremmer utdannelsen til et barn.

(©NTB)

 


Les alt om Jay-Z!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews