Overrasket Beyoncé med Bahamas

(08.04.2011, sist oppdatert 08.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Jay-Zs overraskelse til Beyonce for å feire deres tre års bryllupsdag var en tur til Bahamas.

Det ble ikke uventet en luksustur, der villaen deres var fylt med Beyoncés hvite yndlingsblomster - og champagne, mens sjømatmiddager ble inntatt på stranden i skjæret fra levende lys.

 

Men helt asosiale var ikke det musikalske jetsetparet, melder The Sun. Da de tilfeldigvis møtte på Verne Troyer, som Beyoncé spilte mot i «Austin Powers in Goldmember» i 2002, inviterte de ham på besøk en kveld.

 

- De møtte tilfeldigvis på Verne da de var ute på tur, og var svært overrasket over å treffe ham der. De hadde det moro sammen da han slo følge resten av dagen og hadde middag med dem samme kveld, forteller en kilde til avisen.

 

Men det ble en kort ferie - for Beyoncé er i full sving med å forberede slippet av sitt fjerde album, som angivelig utkommer i slutten av juni.

 

Paret er kjent for å være gjensidig spandable mot hverandre: Jay-Z klinte til med å kjøpte Hermes-vesker for 1,9 millioner kroner som presang til Beyoncé sist jul, etter at hun slo til med en luksusbil av merket Bugatti Veyron Grand Sport til over 10 millioner kroner da Jay-Z fylte 41 tidligere i desember.

(©NTB)

 


Les alt om Jay-Z!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews