Nybakt far krever unnskyldning fra Jay-Z

(09.01.2012, sist oppdatert 09.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Beyoncé og Jay-Z skapte kaos på Manhattan-sykehuset da deres førstefødte Blue Ivy Carter kom til verden i helgen. Nå krever en nybakt far en unnskyldning fra stjerneparet - og deres sikkerhetsvakter.

Neil Coulon hevder at han ble forhindret fra å se sine for tidlig fødte tvillinger på intensivenheten for nyfødte, og at det var nettopp parets vakter som stengte ute alle andre foreldre og slektninger fra avdelingene og venterommene.

 

- Dette er barn med problemer som får intensivbehandling, og de tar bare over sykehuset som om de eide det? sier Coulon til New York Daily News.

 

Han sier han ble stoppet tre ganger fra å gå inn eller ut fordi vaktene sikret gangen utenfor. Dette skal blant annet ha skjedd fredag - dagen før Beyoncé fødte.

 

- Alt jeg ønsker er en unnskyldning. Jeg vet de brukte 1,3 millioner dollar og jeg er bare en byggmester. Men behandlingen vi fikk i dag var ikke bra. Min kone har det ikke bra, ingen trengte dette. Dette er intensivenheten, ingen bryr seg om du er kjendis eller stirrer på deg. Folk vil bare se barna sine. Å ha dette sirkuset rullende inn i byen så den ødela vår opplevelse var utrivelig, sier Coulon videre.

 

Sykehusets talskvinne sier til avisen at de tar pasientenes velvære «svært alvorlig».

 


Les alt om Jay-Z!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 1.596 sec - 1 pageviews