MCA takker stjernene for støtten

(06.08.2009, sist oppdatert 06.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

Beastie Boys-medlemmet Adam Yauch takker for støtten han har fått fra fans og andre artister etter at han fikk kreftdiagnose.

Yauch alias MCA fikk i juli beskjed om at han hadde kreft i en lymfeknute i halsen. Dette førte til at bandet ble nødt til å midlertidig utsette konserter og platelansering.

 

Nå har MCA vært gjennom første del av behandlingen. I en e-post sendt ut til Beastie Boys fanskare skriver han:

 

- Det er omtrent halvannen uke siden operasjonen og jeg blir bedre fort. Jeg har ikke tatt noen smertestillende, for de gjør at jeg blir saktere bedre. Nakken og kjeven er fortsatt ganske stive etter inngrepet, men jeg fikk tatt ut stingene mandag og blir bedre hver dag. Nå står strålebehandling for tur, skriver Yauch.

 

I tillegg takket han for all støtten, som kom både fra fansen, men også andre store artister som Coldplay, Jay-Z og Yeah Yeah Yeahs.

 

- Jeg vil takke for støtten og vise min takknemlighet til alle som har sendt varme tanker min vei. Jeg tror at alle de gode ønskene har bidratt til at at behandlingen min går bra og at jeg blir stadig bedre.

(©NTB)

 

 


Les alt om Jay-Z!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.209 sec - 1 pageviews