Hjelpsomme Jay-Z

(10.06.2010, sist oppdatert 10.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Rapmogulen Jay-Z vil hjelpe unge og lovende artister opp og fram.

Sammen med den nye britiske hip hopstjernen Tinchy Stryder har han startet et musikkselskap som skal hjelpe nye talenter, skriver BBC.

 

Selskapet har fått navnet Takeover Roc Nation og blir et samarbeid mellom Jay Z sitt selskap, Roc Nation, og Stryders managementforetak, Takeover.

 

Det nye selskapet skal ta seg av artisters salg av T-skjorter, plakater og lignende produkter. De skal dessuten hjelpe til med å arrangere turneer og knytte til seg nye stjerneskudd.

 

- Jay-Z er min musikk- og forretningsinspirasjon, og å få gjøre business med ham er en drøm som går i oppfyllelse, sier Tinchy Stryder til BBC.

 

Jay-Z kommer til å fortsette å gi ut sin egen musikk via det amerikanske plateselskapet Atlantic, som har ham i artiststallen sin.

(©NTB)

 


Les alt om Jay-Z!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.487 sec - 1 pageviews