Flyr i luksus - men betaler ikke regningen

(22.06.2010, sist oppdatert 22.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Jay-Z flyr privatfly som en konge, men betaler ikke hele regningen.

Nå går nemlig selskapet Air Platinum Holding til sak mot rapmogulen. Selskapet hevder i sitt søksmål at Jay-Z tilbrakte 55 timer om bord i flyene deres i fjor, men bare betalte for 37 av dem.

 

Jay-Z skal også ha unnlatt å betale for catering om bord så vel som internasjonale avgifter, og i alt skal det være snakk om nær 900.000 kroner, ifølge TMZ.

 

Eieren av flyselskapet Air Platinum, den franske millionæren Mickael Cohen, skal siden i fjor ha hatt økonomiske problemer, skriver Miaminewtimes.com. Han innrømmet overfor for en tid tilbake at Jay-Z sto i gjeld til ham.

 

- Jeg vil aldri fly ham noe mer, erklærte Cohen da.

 

Også da Jay-Z tok med seg kona Beyonce til Trondheim i fjor høst, ankom han standsmessig i privatjet. Det er uvisst om dette var med Air Platinum.

(©NTB)

 

 


Les alt om Jay-Z!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews