Carola festet med Jay-Z

(20.06.2008, sist oppdatert 20.06.2008) Utskrift  Del på Facebook

Carola smøg seg inn på Jay-Zs luksusfest i Stockholm - i selskap med en plastikkirurg.

Jay-Z og hans store følge har landet i Skandinavia, der rapperen skal opptre på Hovefestivalen mandag. Torsdag opptrådte han for 9.000 fans i Globen i Stockholm, og etterpå var det fest - for 500 hvitkledde VIP-gjester.

 

Og blant dem var Carola (41) og plastikkirurgen Charles Randquist, som ankom festen arm i arm rett før midnatt. Hun prøvde å gjemme seg for fotografene bak sitt hvite kasjmirsjal, selv om hun tidligere ikke har gjort noen hemmelighet av at hun har prøvd Botox mot aldersrynkene sine.

 

Jay-Z ankom også festen som ble holdt til ære for ham, men satte seg bare ned i stolen og stirret ut i tomme luften, melder Aftonbladet, som siterer en person i hans nærhet:

 

- Han er trøtt og har taleforbud for å orke og turnere.

 

Svenske anmeldere ga varierende kritikker av Globen-konserten, som var forsinket, kort - bare 80 minutter, og manglet ekstranummer. Noen mente konserten manglet det lille ekstra, andre at lyden var tinnitusgivende høy, mens Svenska Dagbladet mente det var «årets mest dynamiske hiphopkonsert».

(©NTB)

 


Les alt om Jay-Z!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews