Beyoncé redd for å røpe seg

(21.11.2011, sist oppdatert 21.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Beyoncé Knowles bekymret seg for at folk skulle oppdage at hun var gravid da hun opptrådte i New York tidlig i august - bare uker før hun selv røpet det.

- Jeg tenkte hele tiden «alle vet det, alle kan se det på meg». Når du er gravid, er det litt tyngre å puste. Så det var tøft å gjøre både all koreografien og synge samtidig, sa Beyoncé da hun viste sin nye konsert-DVD «Beyoncé Live at Roseland» i helgen.

 

Hun og ektemannen Jay-Z venter sitt første barn sammen i februar, etter årevis med spekulasjoner. Men selv om de klarte å bevare nyheten til de selv valgte å offentliggjøre den, er en annen katt ute av sekken:

 

Tidligere denne måneden klarte Beyoncés tidligere bandvenninne Kelly Rowland å røpe at det er en liten pike i vente. Egentlig prøvde Rowland bare å si at det var vanskelig å finne en gave til den lille - «fordi Jay kommer til å kjøpe alt som er mulig å kjøpe til den lille jenta»

(©NTB).

 


Les alt om Jay-Z!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews