- Beyoncé og Jay-Z har giftet seg

(21.12.2007, sist oppdatert 21.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

Det hevdes nå at stjerneparet Beyoncé Knowles og Jay-Z har giftet seg i all hemmelighet. Tospannet skal ha feiret begivenheten med en felles tatoveringsseanse.

Beyoncé Knowles og Jay-Z skal ha avlagt ekteskapsløfter i Paris, melder kilder i parets nærhet ifølge den svenske avisen Aftonbladet.

 

Det hele skal ha foregått i all hemmelighet, og ekteskapsinngåelsen skal ha involvert en liten privat seremoni der de tatoverte inn personlige inskripsjoner på ringfingrene sine.

 

- De ville ikke ha den massive oppmerksomheten som omgir dem til daglig; de ønsket seg mest av alt en rolig, intim og romantisk seremoni, hevder kilden videre.

 

Jay-Z skal ha fridd til Knowles da de ferierte i Cannes mot slutten av mai. Det har i årevis versert rykter om et forestående bryllup mellom de to musikkstørrelsene.

 

De to har vært et par siden 2002. I høst feiret paret 38-årsdagen til Jay Z ved å besøke en erotisk kabaret på nattklubben Le Crazy Horse i Paris.

(©NTB)

 


Les alt om Jay-Z!


Kommentarer fra brukere23.12.2007 14:12
Så søtt da  Smile :-\)
Håper de får det fint sammen!
De må ALDRI skille seg..
Det ville hvert sørgeligt  Sad :-\(
Hehe  Very Happy :-D

Bølla S=D
26.12.2007 23:06
jaja.. samma fæn=D amerikanere er sånne.. SEX

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews