Beyoncé er gravid

(14.05.2008, sist oppdatert 14.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Venner av den amerikanske sangeren Beyoncé Knowles (26) har bekreftet at hun er gravid.

«Crazy In Love»-sangeren, som giftet seg i hemmelighet med rapperen Jay-Z i forrige måned, skal ha stappet i seg all verdens kaloririke godsaker etter at hun fikk vite at hun er svanger med sitt første barn.

 

- Hun har lagt på seg ganske mye svangerskapsvekt. Når hun har lagt på seg før, har hun vanligvis tatt en slankekur, men ikke nå, sier en venn til The New York Post. Beyoncé satte selv fart i graviditetsryktene etter at hun denne uka ble sett i New York med en kul på magen.

 

- Jeg har hørt fra minst to forskjellige folk at Beyoncé er gravid, sier en kilde nær paret.

 

Det er blitt hevdet at paret fremskyndet vielsen fordi Beyoncé var fast bestemt på å få giftet seg før magen ble for stor. I fjor bedyret Beyoncé at hun ikke ville presse Jay-Z (38) til å få barn.

 

- Du kan ikke presse en mann til å inngå et forhold, ekteskap eller å få barn. Når han er klar, så gir han deg beskjed, sa hun.

 

Nå ser det altså ut til at Jay-Z har sagt ja til alt.

(©NTB)

 


Les alt om Jay-Z!


Kommentarer fra brukere


booty man
14.05.2008 19:45
hun er deiligggh

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.193 sec - 1 pageviews