Britney benekter at hun ble slått

(02.12.2010, sist oppdatert 02.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det har vært stille fra Britney-fronten - men nå braker det løs igjen, etter at 55-timersektemannen hennes hevder at den nåværende kjæresten slår den falmede popprinsessen.

Jason Alexander, barndomskompisen som Spears var Las Vegas-gift med i noen få døgn i 2004 før advokatene fikk det annullert, dro i gang sirkuset.

 

I et intervju med ikke spesielt etterrettelig Star Magazine hevdet han at Spears blir mishandlet av sin nåværende kjæreste og agent Jason Trawick. Litt av en bursdagspresang fra eksen for Britney, som fylte 29 år torsdag.

 

Alexander la frem lydopptak av en samtale mellom seg selv og en kvinnestemme som angivelig var Britneys, for å bevise sine påstander. Der sa hun blant annet at Trawick hadde fridd, men at hun hadde sagt nei, og at faren hennes var så sint på Trawick at han hadde hagla klar. Opptakene ble også lagt ut på nettstedet Radaronline.

 

Nå rykker Britney-leiren ut i samlet tropp og benekter alt sammen - inklusive at Britney i det hele tatt har kontakt med sin forhenværende ektemann.

 

- Advokatene samler seg. Vi skal ta 100 prosent strenge og øyeblikkelige rettslige steg, sier Britneys manager Larry Rudolph til Access Hollywood.

(©NTB)

 


Les alt om Jason Alexander!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.185 sec - 1 pageviews