Jon Hamm: - Ville blitt en dårlig far

(26.03.2012, sist oppdatert 26.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Jon Hamm er blitt mange kvinners drømmemann etter at han ble kjent gjennom dramaserien «Mad Men». Men noen drømmepappa ville han ikke blitt, dersom vi skal tro skuespilleren.

Hamm sier i et nytt intervju at han ville blitt en dårlig far, og legger til at han ikke forstår hvordan foreldre klarer å kombinere balansen mellom å oppfostre barn med full jobb i tillegg. 41-årige Hamm og samboeren gjennom 14 år, Jennifer Westfeldt, har ikke ønsket seg barn, og det er det gode grunner til, forklarer han.

 

- Jeg ville blitt en dårlig far! Jeg ser venner som har barn, og jeg tenker: Kjære, hvordan klarer du å gå oppreist - og å være her på jobb klokka seks om morgenen?

 

Men han innrømmer at han er svak for småttasser, særlig medspiller January Jones‘ seks måneder gamle sønn, Xander. Han sier videre til US Weekly:

 

- Xander er herlig, en skikkelig hjerteknuser.

 

Heldigvis ser det ut til at Hamms samboer, Jennifer Westfeldt (42), som spiller sammen med mannen i filmen «Friends with Kids» - som hun også har regissert - har et lignende perspektiv på tingene. Hun sier til New York Times:

 

- Jeg har tenkt mye på dette i det siste. Jeg trodde ikke jeg skulle nå denne alderen uten å ha fått barn. Men livet mitt har utviklet seg i mange retninger som ikke var forventet. Vi har et veldig bra liv som det er.

(©NTB)

 


Les alt om January Jones og Jon Hamm!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews