Ushers bryllupsmareritt

(31.07.2007, sist oppdatert 31.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske artisten Usher Raymond IV (28) fra Dallas, Texas har det ikke helt greit om dagen.

Årsaken er at han har røket uklar med sin mor Jonetta Patton og nå som han skal gifte seg med sin kjære Tameka Foster som venter hans første barn i høst, så vil han så gjerne ha mamma på plass for å bivåne seremonien.

 

Derfor fløy sangeren til Atlanta søndag for å redde forholdet til moren etter å ha avlyst bryllupsfesten dagen før fordi hun ikke ville komme.

 

Jonetta, som har vært manager for sin sønn, har for så vidt grunn til å være aldri så lite skuffet. Hun sto nemlig ikke på gjestelisten, etter sigende fordi hun ikke kommer overens med sønnens utkårede, skriver New York-avisa Daily News.

 

Blant gjestene som nå må vente på invitasjonen er Beyoncé Knowles og hennes kjæreste Jay-Z, Janet Jackson, Ashanti og Nelly.

 

Jonetta, som Usher avskjediget i mai, skal riktignok ha fått en invitasjon i siste sekund, men avslo.

 

- Hun var imot bryllupet. Det var en av de største hindringene, sier en kilde til magasinet People.

 

Men det vordende ekteparet har heller ikke vært helt samstemt. I forkant kom de i krangel om hvordan festen skulle være siden Tameka inderlig ønsket en dempet variant uten for mye glamour.

 

- De var uenige om en rekke detaljer. For eksempel ville bruden ha en grillfest, mens Usher ville hyre inn den kjente kokken Jean Georges til å lage maten. Den siste tiden har bryllupet vært av og på, sier kilden.

(©NTB)

 


Les alt om Janet Jackson og Jay-Z!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews