Janets kjæreste slakter Justin

(25.10.2007, sist oppdatert 25.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Det ser ikke ut til at Jermaine Dupri kan tilgi Justin Timberlake for manglende støtteerklæringer til Janet Jackson etter den «fatale» opptredenen under Superbowl-finalen i 2004.

Den TV-sendte 2004-finalens pauseinnslag ble årets store snakkis. Janet Jackson og Justin Timberlake gjorde en duett på scenen - som endte med at Jackson plutselig sto på scenen med det ene brystet i friluft.

 

«Stuntet» resulterte i en telefonstorm uten sidestykke til TV-selskapet; mange foreldre var helt fra seg av fortvilelse for at nakenhet og full pupp kunne eksponeres på denne måten mens barn, unge og gamle var samlet til en hyggestund rundt TV-skjermen.

 

Mens Janet Jackson har vært mer tilbakeholden med beklagelser, la Justin Timberlake seg fullstendig flat. Han beklaget seg ustanselig gjennom hele det påfølgende året, noe som ble sett på som et svik av Janet Jacksons tilhengere.

 

Nå ser det ut til hendelsen fortsatt preger forholdet mellom de to stjernene. Jacksons kjæreste, Jermaine Dupri, har i alle fall lite pent å si om Timberlake i sin nye biografi, «Young, Rich and Dangerous». Han beskriver popartisten som en mann uten ryggrad og slakter hans håndtering av «Nippelgate». «Feig», skriver han.

 

Videre kritiserer han måten Timberlake ser ut på. Han skriver at artisten ser ut som en hvem som helst kar fra Orlando.

 

«Timberlake ser virkelig hverdagslig ut. Han kunne vært en hvilken som helst hvit, tynn gutt fra Orlando. Det er bare å gå til et hvilket som helst shoppingsenter, så vil du finne en ny Justin. Han ser ikke ut som noen stjerne».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews