Janet vil ikke se filmen med broren

(19.11.2009, sist oppdatert 19.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Janet Jackson akter ikke å se dokumentarfilmen «This Is It» med den avdøde broren Michael, fordi det blir for smertefullt.

Filmen er blitt storsuksess, og har spilt inn over 200 millioner dollar i løpet av tre uker.

 

Da «This Is It» hadde premiere i Los Angeles 9. oktober, møtte både pappa Joe Jackson og Michaels brødre Jermaine, Tito, Jackie og Marlon opp for å se filmen.

 

Men Janet Jackson styrer unna. Bare det å gå forbi filmplakatene er sterkt for henne, sier hun i et intervju med ABC News.

 

- Jeg har ikke sett den, og ønsker definitivt ikke å gjøre det - ikke akkurat nå. Jeg vet heller ikke om jeg noensinne vil se filmen. Det er for raskt, for tøft. Det er tøft selv å se plakatene rundt i byen, reklamefilmene og trailerne på TV. Det har kommet innunder huden på meg følelsesmessig, sier Janet i intervjuet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Janet Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews