- Janet skeptisk til familieturné

(05.12.2007, sist oppdatert 05.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

Janet Jackson synes likevel ikke det er noen god idé å bli med på Jackson 5 sin kommende gjenforeningsturné, dersom vi skal tro nye rykter.

Det er bekreftet og offisielt at den legendariske brødregruppa Jackson 5 har gjenoppstått for en kommende turné. Det er også blitt hevdet at lillesøster Janet skulle henge med på lasset, men ifølge flere kilder, deriblant sladrespalten til New York Post, Page Six, og nettstedet Female First, har hun sine betenkeligheter.

 

Grunnen skal være at hun ikke vil assosieres for sterkt med sin bror, Michael. Poplegenden har som kjent hatt store karriereproblemer etter rettssaken der han ble anklaget for å ha forgrepet seg mot barn. Jackson ble frikjent for disse anklagene i 2005 og har siden holdt lav profil. Den planlagte turneen med Jackson 5 neste år skal til 40 byer verden over.

 

- Først sa Janet at hun var villig til å være med på et par utvalgte show, men Jermaine Dupri (musikkprodusenten og rapperkjæresten hennes) holder henne igjen, sier en kilde til Page Six, og legger til:

 

- Han (Dupri) vil ha Janet til å fokusere på sitt eget album og han mener det er en dårlig idé dersom hun assosieres for mye med Michael, fordi han har fått så mye negativ presseomtale.

 

Janet Jackson gir ut sitt nye album i februar neste år. Utgivelsen av oppfølgeren til «20 Y.O.» fra 2006, blir etterfulgt av en verdensturné, melder bransjebladet Billboard.

(©NTB)

 


Les alt om Janet Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.146 sec - 1 pageviews