Janet Jackson vil bli gravid

(25.11.2008, sist oppdatert 25.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Janet Jackson tar pause fra musikken for å prøve og få barn med sin kjæreste Jermaine Dupri.

Ryktene begynte å svirre om at hun ventet sitt første barn med Dupri da hun avlyste en serie konserter etter å ha blitt svimmel i begynnelsen av oktober. Ifølge meldinger bruker paret pausen til å prøve og starte en familie.

 

- Hun har ikke lenger helseproblemer og han mener at siden turneen ikke var noen suksess, er dette den perfekte tiden å starte på et nytt prosjekt - en baby. Janet er 42 år gammel. Jermaine vil gifte seg og få barn før det er for seint, sier en kilde til den ikke alltid helt etterrettelige avisa National Enquirer.

 

Janet Jackson prøvde å kjempe seg gjennom opptredenene, men det ble mer og mer vanskelig.

 

- Han sa til henne at de ikke trengte pengene, og han ville ikke utsette henne for utmattelsen og faren for helseproblemer. Begge vil ha barn - og han sa at nå er tiden inne. Jermaine vil at Janet skal konsentrere seg om helsen sin slik at om hun blir gravid, så blir det ingen problemer som kan forhindre henne fra å gå svangerskapet ut. Etter å ha hørt på logikken til Jermaine, bestemte hun seg for å avlyse turneen.

 

Tidligere denne måneden, kunne Janet selv fortelle at hun venter på det rette tidspunktet til å bli mor.

 

- Før eller siden melder det seg. Når? Jeg har ingen aning. Jermaine er forbi stadiet for å være klar. Han venter bare på meg; det er jeg som utsetter hele greia. Alle sier til meg at det aldri er en perfekt tid, at jeg alltid kommer til å være for opptatt, men jeg tenker som så at når stjernene står i en riktig posisjon, så vil det skje, sa hun til magasinet Sister 2 Sister.

(©NTB)

 


Les alt om Janet Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews