Janet Jackson tar på pelsen

(23.11.2011, sist oppdatert 23.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Med fare for å erte på seg pelsmotstandere i fleng lanserer Janet Jackson nå sin egen pelskolleksjon.

Og det er mink det skal gå i, kombinert med lær. Det er buntmakerfirmaet Blackglama som gir henne sjansen til å entre moteverdenen med sin egen kolleksjon - noe hun har drømt om å i mange år.

 

- Motekunst er en av mine store lidenskaper i livet, sier Jackson i en presseuttalelse.

 

I fjor stilte hun opp som modell i en reklamekampanje for firmaet, en kampanje som fikk stor oppmerksomhet fra flere hold: Den ble den mest suksessrike for firmaet - som tidligere har fått stjerner som Audrey Hepburn, Elle Macpherson, Lena Horne, Ray Charles og Cher til å fronte sine produkter under slagordet «hva kler en legende best».

 

Samtidig gikk også dyrerettsorganisasjonen Peta gikk hardt ut mot Janet Jackson. Talsperson Amanda Schinke uttalte at «det er forbløffende hva kjendiser er villige til å gjøre når karrieren deres daler, men vi trodde ikke Janet var så desperat»

(©NTB).

 

 


Les alt om Janet Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews