Janet Jackson ser fremover

(02.08.2010, sist oppdatert 02.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Janet Jackson sier hun fortsatt jobber med sorgen etter at hun mistet sin bror Michael i fjor. Men hun prøver også å se framover.

Hun sier at hun prøver å sette pris på livet og se fremover, men hun tenker likevel på sin bror hver dag.

 

- Selv nå går det ikke en dag uten at jeg tenker på Michael. Men akkurat nå har jeg det bedre og jeg går videre i livet. Det kan være hardt noen ganger. Men jeg blir sterkere - lærer og elsker. Jeg setter stor pris på livet og har lært at det er dyrebart, sier hun i et intervju med magasinet You.

 

Den 44 år gamle sangeren sier hun fortsatt føler seg som et barn og tilbringer mye tid sammen med yngre kolleger og sine 25 nieser og nevøer for å holde seg ung.

 

- For å være ærlig, føler jeg meg fortsatt som et barn. Ja, jeg er 44 og nyter mange sider ved det. Jeg liker den følelsen modenheten gir meg. Men samtidig føler jeg meg sterkt knyttet til for eksempel 20-åringer - som danseren jeg nylig arbeidet med.

 

Janets kontakt med den øvrige familien er så sterkt at hun sier de ofte henvender seg til henne når de har problemer.

 

- Jeg får e-post hele dagen fra dem. Tante Janet ditt og tante Janet datt. Jeg er tanta de kontakter når de har problemer. Du vet: «Jeg har fått en tatovering eller en piercing. Og pappen min så den i går kveld og han har lyst til å kvele meg! Kan du snakke med ham, tante Janet?»

(©NTB)

 


Les alt om Janet Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews