Janet Jackson sendt til sykehus

(30.09.2008, sist oppdatert 30.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Janet Jackson havnet mandag på sykehus.

En talsperson for stjernen opplyser i en pressemelding at hun «plutselig ble syk under lydprøven». Jackson skulle ha konsert i Montreal i Canada mandag, men den måtte avlyses.

 

Ifølge Aceshowbiz.com skjedde avlysningen rett før showet skulle starte, og en representant for arrangørene sier rett ut at de ikke er helt sikre på hva som skjedde.

 

42 år gamle Jackson overvåkes ifølge nyhetsbyrået AP på sykehuset, og håper å være i stand til å finne en ny dato for sin opptreden. Det er ikke gitt mer informasjon om Janet Jacksons sykdom, og hennes representanter svarer ikke på pressens henvendelser, meldes det.

 

Det har vært problemer med de siste par konsertene hennes. I Detroit forrige helg var det «produksjonsproblemer» som ble oppgitt som årsak til avlysningen der. Jackson er ute på sin første turné, kalt «Rock Witchu», på sju år, og har valgt et krevende show med nær 40 sanger og atskillige kostymeskift.

(©NTB)

 


Les alt om Janet Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.147 sec - 1 pageviews